Nike ја открива линијата за Ден на Air Max 2020 година

Anonim

Датум на објавување Nike Air Max Day 2020 година

На 26 март 1987 година, Nike дебитираше со својата прва патика која ја прикажува сега култната технологија Air на Swoosh преку прозорец со странична видливост - Air Max 1. Триесет и три години подоцна, и со постојаната генијалност на Nike Air преку иновациите во производството на воздух , компанијата сè уште ја слави револуционерната платформа за амортизирање на датумот на објавување на нејзиниот прв чевел.

Овој ден на Air Max 2020 година, Nike им оддава почит на безбројните варијации на Air Max низ годините што го отворија патот за иднината на Air, вклучувајќи ги неодамнешните Air Max 90 FlyEase и Air Max Verona. Денот, исто така, им помага на носителите на Air Max да го прослават својот стил и да ја покажат својата креативност.

Дневен пакет Nike Air Max 2090 Air Max

Дизајнирани да илустрираат што носи иднината, боите на Air Max Day на Air Max 2090 замислуваат идна состојба во која на патиштата доминираат возила со електрична енергија и соларна енергија. Почетната боја на Air Max 2090 е достапна во унисекс и младешки димензии, а лава-сјајот е женска ексклузивна боја.

Nike Air Max Duck Camo пакет

Nike го враќа култниот омилен камо отпечаток од патки од Air Max 90 Atmos 2013 како основа за новиот Air Max Duck Camo пакет. Пакетот вклучува превртена шема на бои на оригиналниот чевел Air Max 90 Duck Camo и Air Max 2090 со камо отпечаток од патка што ѕирка од горниот дел со проѕирен слој. Чевлите доаѓаат во унисекс, младешки и мали димензии.

Металик пакет Nike Air Max 90

Сјајот на благородни метали се враќа на Air Max 90 Metallic Pack, првично достапен само преку Nike By You. Пакетот за жени се нуди и во големина за мали деца и се издава во златни, розово злато и сребрени бои.

Датум на објавување Nike Air Max Day 2020 година

Побарајте го секој од овие стилови на Air Max што ќе бидат објавени на Денот на Air Max, 26-ти март, кај одредени трговци на мало и Nike.com.

Nike Air Max 2090 Air Max Day

Nike Air Max 2090 Lava Glow

Nike Air Max 2090 Duck Camo

Nike Air Max 90 Duck Camo

Златен метален пакет Nike Air Max 90

Металик пакет Nike Air Max 90 Rose Gold

Сребрен метален пакет Nike Air Max 90

Прочитај повеќе