Кошаркарот на адидас објавува нови чевли само 24 часа

Anonim

adidas N3XT L3V3L Marquee Boost Pro Vision Датум на објавување

adidas Basketball се подготвува да дебитира три нови модели кои се истакнати со силуетите N3XT L3V3L, Marquee Boost и Pro Vision.

Извезен со поштенскиот код „11222“, секој модел оддава почит на светската кошаркарска Мека, градот Бруклин, притоа обезбедувајќи им на спортистите вистински предности во изведбата и реконструиран стил за да ја подигнат нивната игра и на теренот и надвор од него.

adidas Basketball SS19 Датум на издавање

adidas N3XT L3V3L

adidas N3XT L3V3L

Комбинирајќи ја естетиката со перформансите како никогаш досега, N3XT L3V3L е првиот кошаркарски чевел без врвки од Адидас кој е совршен за игра на теренот. Обликуван со целосен горен дел од Primeknit за неспоредливо заклучување и удобност без прикачени жици, N3XT L3V3L е дизајниран со странична бариера за стабилност на средината на стапалото и насочена поддршка кога играта е најтешка.

N3XT L3V3L е исто така првиот чевел со LIGHTSTRIKE, нов суперлесен среден ѓон кој обезбедува совршена рамнотежа на лесното амортизирање и реакција на теренот.

adidas Marquee Boost

adidas Marquee Boost

Дизајниран и во ниска и во средна верзија, Marquee Boost е најудобниот чевел во играта; инспирирани од иконите на Адидас од минатото, но дизајнирани за иднината. Силуетата е изградена со амортизирање Boost со целосна должина за целодневна удобност, обложена јака на глуждот за поддршка и надворешен ѓон од шевронен за издржливо влечење.

adidas Pro Vision

adidas Pro Vision

Направен за денот на играта и секој ден, Pro Vision е конструиран со кафез за средно стапало со рипстоп и приспособена јака за изведба за флексибилна стабилност и удобност. Средниот ѓон Bounce со целосна должина обезбедува амортизирање со одзив, додека шаблонот за влечење со шевронен обезбедува ненадминат држење без разлика на површината на теренот.

adidas N3XT L3V3L + Marquee Boost + Pro Vision Датум на објавување

Побарајте ги N3XT L3V3L (180 долари) Marquee Boost (средно, 130 долари и ниско, 120 долари) и Pro Vision (100 долари) кои ќе бидат објавени 24 часа само на 1 декември на adidas.com/basketball, со дополнителни пара Marquee Boost и Pro Vision паѓа на 2 декември.

adidas N3XT L3V3L Marquee Boost Pro Vision Датум на објавување

adidas N3XT L3V3L Marquee Boost Pro Vision Датум на објавување

adidas N3XT L3V3L Marquee Boost Pro Vision Датум на објавување

Прочитај повеќе