Xbox, Nike и EA Sports го слават Super Bowl LIV со Limited Air Max 90 сет

Anonim

Nike Air Max 90 Super Bowl LIV Xbox Madden Giveaway

Xbox, EA Sports и Nike ја слават неделната пресметка меѓу Kansas City Chiefs и San Francisco 49ers со приспособена конзола Xbox One X со ограничено издание, инспирирана од специјалното издание Madden NFL 20 x Nike Air Max 90.

Ограниченото издание на Xbox One X има целосно бела основа со попрскани црвени и сини детали што одговараат на надворешниот ѓон на патиките, што го претставува логото на EA Sports и NFL штитот. Иконите Nike Swoosh и Madden NFL 20 титулата може да се видат втиснати на горниот дел од конзолата заедно со озлогласениот ознака на EA Sports, „It’s In The Game“, кој исто така е прикажан на заменливите врвки на чевлите. Конзолата доаѓа со два контролери, еден контролер со црвена тема и еден контролер со сина тема, совршено одговараат на дизајнот на конзолата и чевлите.

Главна основа во наследството на Air Max, прилагодениот Nike Air Max 90 вклучува прицврстувања што може да се мешаат и усогласат во различни области на чевелот - што овозможува широко прилагодување - и доаѓа со заменливи црвени, бели и сини врвки.

Почнувајќи од утре во 23 часот по средноевропско време, можете да влезете за шанса да ги освоите Air Max 90s, Xbox One X и соодветните контролери, како и полицаец на Madden 20 со ретвитирање и одговор на твит од официјалната сметка на Xbox. Оние во Мајами можат да влезат за шанса да ги подигнат чевлите во Најк Мајами преку лотарија што започнува утре, 31 јануари, и во машка и во женска големина.

EA Sports x Nike Air Max 90 „Super Bowl“

Датум на издавање: 31 јануари 2020 година

Nike Air Max 90 Super Bowl LIV Xbox Madden Giveaway

Nike Air Max 90 Super Bowl LIV Xbox Madden Giveaway

Прочитај повеќе