Донован Мичел adidas DON Issue 2 инспириран од неговиот омилен вкус на BODYARMOR

Anonim

BODYARMOR adidas DON Издание 2 Датум на издавање

По неговото продолжување на 5-годишното договор со Џез, НБА Ол-старот Донован Мичел и спортскиот пијалок BODYARMOR се здружија за нова, ексклузивна соработка со adidas, создавајќи ограничена верзија на DON Issue 2 патиките на Donovan, BODYARMOR DON. Број 2.

BODYARMOR DON Issue 2 има боја инспирирана од омилениот вкус на спортски пијалок BODYARMOR на Донован, Tropical Punch. Силуетата го претставува размислувањето на Донован Мичел „Одлучност над негативноста“, бидејќи тој продолжува да се стреми да биде средство за позитивно нарушување на судот и во заедниците низ целата земја. Како дел од втората верзија на препознатливата линија на обувки на Donovan со adidas, DON Issue 2 се одликува со вратена технологија на среден ѓон BOUNCE, кој ги вооружува Donovan и корисниците со зголемена удобност и стабилност. Ново за моделот е бројачот со повисока потпетица, додека поголемата висина му дава на чевелот уште поголемо задржување и поддршка. Горниот дел се одликува со мека и дише мрежа која обезбедува подобрена странична потпора преку системот за поврзување со мрежа.

Детали за издавање BODYARMOR adidas DON Издание 2

BODYARMOR x adidas DON Issue 2 нема да биде достапен за продажба, туку создадени се само 100 пара чевли, кои обожавателите и потрошувачите ширум земјата ќе можат да ги добијат преку подароци на социјалните платформи BODYARMOR и повеќе од денес.

BODYARMOR adidas DON Издание 2 Датум на издавање

BODYARMOR adidas DON Издание 2 Датум на издавање

BODYARMOR adidas DON Издание 2 Датум на издавање

Прочитај повеќе