Converse x Louie Lopez CTAS Pro High udgivet i dag

Anonim

Converse x Louie Lopez CTAS Pro High

Converse har samarbejdet med den californiske skater Louie Lopez om en specialdesignet sneaker, inspireret af Louies hjemby Hawthorne, Californien. Den nye Converse x Louie Lopez CTAS Pro High blev designet med skate-funktionalitet i tankerne, samtidig med at det var en vigtig sneaker på og uden for brættet.

Denne Converse Chuck Taylor All-Star har innovativ skateteknologi, inklusive CONS trækgummi for øget greb og holdbarhed, samt en Lunarlon sockliner for ekstra komfort. Med en overdel lavet af premium ruskind udstråler sneakeren stil med tilføjelsen af læderaccenter på både hælstriben og det klassiske Chuck Taylor All Star-mærke. En hyldest til den californiske by, hvor Louie voksede op, har bagsiden af tungen et indviklet kort over Hawthorne, mens bysælen vises i guldfolie på socklineren. De rene farver på overdelen blev også nøje udvalgt af Louie, hvilket afspejler sommerens nuancer i hans hjemby.

Du kan nu finde Converse x Louie Lopez CTAS Pro High tilgængelig hos udvalgte Converse-forhandlere og på Converse.com. Detailprisen er sat til $80 USD.

Converse x Louie Lopez CTAS Pro High

Converse x Louie Lopez CTAS Pro High

Læs mere