NIKEiD Internationalist Udgivelsesdato

Anonim

NIKEiD internationalist

Den seneste NIKEiD-silhuet, der bliver tilgængelig for tilpasning, er Nike Internationalist, som vil blive frigivet tirsdag den 8. september udelukkende på NIKEiD. Detailprisen er sat til $200 USD.

Gør old school ny igen ved at tilpasse denne klassiske sko med det originale ruskind, nylon og mesh eller helt nye stoffer. Nike Internationalist skrev historie i 1982 i New York City. Denne sko havde en vinder i 26,2 miles. I dag kan du snyde vintage-silhuetten med helt nye materialer – nylon, læder, fleece og mere – og et udvalg af mellemsåler til at udtrykke din personlige stil, eksklusivt med NIKEiD.

NIKEiD internationalist

Overfør materialerne

Bliv luksus med allover læder, eller vælg den originale nylon, ruskind og mesh konstruktion. Prøv fleece i en række nuancer, eller tilføj specielt udviklet Prime Fleece for ultimativ letvægtsvarme.

NIKEiD internationalist

Stik din tunge ud

Vælg mellem to muligheder for tungen: traditionel syet eller vintage åben konstruktion, hvilket betyder, at den ikke er syet lukket rundt om kanterne, så du ser det bløde skuminteriør.

NIKEiD internationalist

Vælg din mellemsål

Den originale mellemsål giver et klassisk look og følelse, mens Lunarlon-skummuligheden tilbyder blødere, fjedrende dæmpning og et mere moderne look. Tilføj en cool farve-fade til mellemsålen efter eget valg for et unikt look

NIKEiD internationalist

Multi-Color/Multi-Color

8. september 2015

200 USD

Læs mere