GourmetKickz til Massdrop

Anonim

GourmetKickz til Massdrop 61964_1

Kokken skabte for nylig to fantastiske kunstværker for ingen ringere end Penny Hardaway og tematiserede disse skikke med en Patina-effekt.

Patina er den naturlige effekt, som kobber får, når det bliver oxideret og udsat for elementerne. Arbejdet med denne smukke kemiske proces inspirerede kokken så meget, at han nåede ud til Massdrop, så han kunne lancere en begrænset serie af Air Jordan 1 Mid og Nike Air Force 1 med samme tema.

Nike Air Force 1 i denne GourmetKickz for Massdrop "Patina Pack" ligner den, Penny Hardaway fik leveret, uden et par mindre detaljer. En helt hvid lav blev brugt til at skabe dette par i pakken; Hele sidevæggen og tåboksen er malet med patinaeffekten, mens eyestay, frontal, swoosh og foring er malet i metallisk kobber og kobber stippling pryder mellemsålen.

Air Jordan 1 Mid er helt sikkert et iøjnefaldende kunstværk i flokken. En Air Jordan 1 Mid Nouveau bruges til at skabe dette par i pakken; patina pryder det meste af overdelen, og antikk kobbermaling bruges til at blokere swoosh og frontpanelet. Brugerdefinerede æsker leveres med begge par i pakken, som hver kanaliserer patinaeffekten.

Det GourmetKickz for Massdrop “Patina Pack” falder i dag på Massdrop via http://dro.ps.gkpatina og vil være tilgængelig i begrænsede mængder, hvor kokkens hånd skaber hvert par og nummererer dem, når de forlader køkkenet.

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-1

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-2

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-3

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-4

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-5

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-6

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-7

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-8

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-9

gormetkickz-air-jordan-1-patina-pack

gormetkickz-air-jordan-1-patina-pack-2

gormetkickz-air-jordan-1-patina-pack-3

Læs mere