ESPN rangerer hver Air Jordan 1-XX9

Anonim

ESPN Air Jordan-ranglisten

Jordan Brand vil officielt debutere Air Jordan XXX denne weekend, og for at fejre milepælen rangerede ESPN alle Air Jordan 1-XX9.

Adam Reisinger fra ESPN og sneaker-samleren Chad Jones aka "Sneaker Galactus" tog sig tid til at rangere hele arven fra Air Jordans fra den originale Air Jordan 1 til den seneste Air Jordan XX9.

Tjek top 5-placeringerne nedenfor, og gå over til ESPN for at se hele listen. Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet. List dine fyres top 5 nedenfor.

5. Air Jordan 12

ESPN Air Jordan-ranglisten

Adam: Den sneaker, der tog Jordan-linjen fra et Nike-produkt til sit eget mærke, har holdt sig bemærkelsesværdigt godt gennem årene, i høj grad takket være dens tilknytning til Michaels episke "Flu Game".

Tchad: Den japanske flaginspiration og bemærkelsesværdige holdbarhed gjorde denne sko til en favorit. Og hvem kan glemme "Influenza-spillet", uden tvivl et af de mest dramatiske øjeblikke i NBA-finalens historie?

4. Air Jordan 4

ESPN Air Jordan-ranglisten

Adam: Dette er sneakeren med i den legendariske scene i "Do The Right Thing" - filmen, der gjorde Spike Lee til Mars Blackmon og gjorde Mars til Jordans højre hånd i en uforglemmelig serie af annoncer.

Tchad: "Do the Right Thing" indeholdt denne sko på karakteren af Buggin Out. Jeg følte med ham, da hans splinternye Air Jordans blev trådt på. Det var et tegn på tiden og de spændinger, der foregik i Brooklyn på det tidspunkt. Jeg kan stadig høre "Fight the Power" hver gang jeg ser på denne sko.

3. Air Jordan 11

ESPN Air Jordan-ranglisten

Adam: Der er en grund til, at dette er retro-udgaven, som Nike udgiver hvert år til jul. Dette er skoen, som alle vil have på fødderne, og sådan har det været siden det øjeblik, hvor Boyz II Men rystede dem ved Grammy'en i 1996.

Tchad: Jeg tror ikke, at der nogensinde har været lavet et par mere tiltalende sneakers end Concord XI. Det var super stilfuldt og støttende. Det hjalp også, at den bedste spiller i verden greb en anden ring efter at være kommet tilbage fra pensionering.

2. Air Jordan 3

ESPN Air Jordan-ranglisten

Adam: Dette var den første sneaker med det berømte Jumpman-logo, og Jordan Brand eksisterer måske ikke i dag uden det. Det ser godt ud, det føles godt. Det er grundlæggende perfekt.

Tchad: Hvem elsker ikke det ikoniske cementprint? Åh, og det er også ret fedt at hoppe fra frikastlinjen i en dunk-konkurrence. Min personlige favorit Air Jordan-model.

1. Air Jordan 1

ESPN Air Jordan-ranglisten

Adam: Den oprindelige. Ikonet. Når du siger "Air Jordan", er dette den sneaker, folk tænker på. Det ser stadig frisk ud mere end 30 år senere, og det er svært at forestille sig, at populariteten af den første Jordan falmer snart.

Tchad: Du kan stadig bruge et par af disse fra 1985. Alene for det får denne sko mit bedste nik.

Læs mere