Sneaker Talk: Nike Air Classic BW

Anonim

Sneaker Talk: Nike Air Classic BW 58017_1

Det Nike Air Classic BW "Paris Saint Germain" debuterede som en begrænset udgivelse tilbage i juni 2007 for at hjælpe med at fejre 15 år med BW-modellen, der var klædt i farverne inspireret af fodboldklubben Paris Saint Germain, hvis farver matcher Frankrigs flag.

Holdet er blevet sponsoreret af Nike helt tilbage til 1989, så inspirationen til denne sneaker gav meget mening for europæiske lande, specifikt Frankrig, som elsker Air Classic BW-silhuetten, der blev designet af Tinker Hatfield, der debuterede i 1991.

Med en neutral grå base med røde, blå og sorte detaljer, der rammer stænkskærmen, pløsen og foringen. Da denne udgivelse var begrænset, tilføjede Nike mesh og premium-materiale til silhuetten. Afslutningen på looket er en tyk rød og blå plettet mellemsål, der komplimenterer overdelen og fuldender hele Frankrig-stemningen.

Tjek de detaljerede billeder nedenfor, og lad os vide, om nogen af jer var i stand til at øse disse op, da de debuterede tilbage i 2007. Skulle Nike Sportswear overveje at bringe disse tilbage igen i den nærmeste fremtid? Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet.

Nike Air Classic BW "Paris Saint Germain"

Neutral Grå/Sort-Hurtig

317389-001

Udgivelsesdato: 29. juni 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Læs mere