adidas Stan Smith OG Primeknit & Monochrome Primeknit Pack

Anonim

adidas Stan Smith Primeknit Pack

adidas Originals bringer varmen til sommeren 2016 og afslører denne adidas Stan Smith Primeknit Pack, der består af OG Primeknit Pack og Monochrome Primeknit Pack lige i tide til de varmere måneder.

Adidas Originals forfrisker den klassiske Stan Smith-silhuet og introducerer Stan Smith OG Primeknit-pakken i rød/hvid, blågrøn/hvid og grøn/hvid farvevarianter – et nyt værktøj af den klassiske silhuet i den første OG Primeknit-pakke nogensinde. Adidas Originals tilbyder yderligere nyt til Stan Smith-designhistorien og debuterer tre nye eksotiske farver i Stan Smith Monochrome Primeknit-pakken, inklusive helt pink, helblå og helt marineblå farver.

Stan Smith OG Primeknit-pakken har en sprød, helt hvid åndbar Primeknit-overdel, hvid mellemsål og forskellige hælfarver i rød, blågrøn og/eller grøn. Stan Smith Monochrome har et monokromatisk tema, der starter med den fulde Primeknit-overdel, mellemsål, pløs og hæl-fane.

De nye Stan Smith Primeknit-historier giver fans af skoen en velkommen tilføjelse til tidligere henrettelser.

Stan Smith OG Primeknit-pakken er tilgængelig nu på adidas.com, og Stan Smith Monochrome Pack udkommer den 15. juli. Begge pakker sælges for $110 USD.

adidas Stan Smith Primeknit Pack

adidas Stan Smith Primeknit Pack

adidas Stan Smith Primeknit Pack

Læs mere