Kobe Bryant og Nike fortsætter officielt partnerskabet

Anonim

Kobe Bryant Nike kontrakt 2022

I samarbejde med Vanessa Bryant vil Nikes forhold til Bryant-familien fokusere på at forkæmpe en ny generation af fans og opmuntre unges deltagelse i sport.

Den første nye sko fra partnerskabet, Kobe 6 Protro "Mambacita Sweet 16" vil ære Gigi Bryant. Alle indtægter fra skoen går til Mamba og Mambacita Sports Foundation. Udgivelsesoplysninger vil blive delt på et senere tidspunkt.

I mange år arbejdede Nike og Kobe Bryant sammen for at inspirere fans over hele kloden. Med Nike forlod Bryant en skiftende linje af basketballsko og omfavnede muligheder for at sprede sin kærlighed til sport fra Greater China til Nordamerika. Mere end to år efter Bryants bortgang fortsætter hans arv, på og uden for banen, med at give genlyd.

I dag er Nike glad for at kunne annoncere et nyt kapitel om samarbejde med Bryant-familien. I samarbejde med Vanessa Bryant vil samarbejdet inspirere en ny generation af atleter og tilskynde unge til at deltage i sport.

"Kobe Bryant betyder så meget for så mange af os, ikke kun NBA-fans, men globalt uden for spillet," siger John Donahoe, President & CEO, NIKE, Inc. samle det op, bevarer som en af hans dybeste, varige arv. Sammen med Vanessa håber vi at ære Kobe og Gigi ved at forkæmpe en ny generation i mange år fremover."

"Jeg er glad for at kunne meddele, at vi vil fortsætte min mands arv med Nike og ser frem til at udvide hans og Gigis globale indflydelse ved at dele Mamba Mentality med unge atleter i generationer fremover," siger Vanessa Bryant.

Som en del af det nye partnerskab vil Vanessa og Nike arbejde sammen om at etablere et basketballcenter for unge i det sydlige Californien, og Nike og Bryant-familien vil fortsætte med at klæde de NBA- og WNBA-atleter, der bærer arven fra Mamba Mentality.

Nike Kobe 6 Protro Mambacita Sweet 16 Udgivelsesdato

Læs mere