Nike introducerer officielt LeBron 15

Anonim

Nike LeBron 15 afsløret

Nike Basketball, som debuterede i KITH Sport Fashion Show, introducerer nu officielt LeBron James' 15. signatursko, LeBron 15. Skoen er designet af Jason Petrie og har udviklet Flyknit-konstruktion og et avanceret dæmpningssystem - begge artikuleret til den bedste spiller i verden .

"Dette er min yndlingssko til dato," siger James. "Pestationsfordelene og det sofistikerede look gør denne sko til en kraft på og uden for banen."

Skoens nøgleinnovationer inkluderer en næste generation af Flyknit-konstruktion, der giver strategisk stretch, en fastlåst pasform og holdbarhed. Underfoot er et fuldt leddelt stødabsorberende system, der kombinerer Max Air- og Zoom Air-enheder, mens en fuld-bootie-konstruktion giver en sikker en-til-en pasform.

"Den vigtigste ting, folk bør vide om LeBron 15, er, at denne nye Nike Flyknit er noget, der aldrig er blevet gjort i en præstationssko," bemærker James. "Det ser også godt ud. Siden Jason og jeg begyndte at arbejde på LeBron 7, har vi altid talt om, at vi ikke kun vil have top, top, top notch i ydeevne, vi vil også gerne have stil. Vi har et ønske om at skabe sko, der får alle mennesker til at føle sig godt tilpas, når de tager dem på.”

Nike LeBron 15 Udgivelsesdato

Se efter Nike LeBron 15, der udgives den 28. oktober hos udvalgte Nike Basketball-forhandlere og Nike.com. Detailprisen er sat til $185 USD. Mere info kommer snart.

Nike LeBron 15

Udgivelsesdato: 28. oktober 2017

Pris: $185

Nike LeBron 15 Udgivelsesdato

Læs mere