LeBron James deler sine yndlingssko gennem tiden

Anonim

LeBron James yndlingssko gennem tiden

Inden Nike LeBron 15 debuterede i oktober, som LeBron James siger er hans yndlings Nike LeBron of All-Time, satte han sig ned med Hypebeast for at diskutere basketball, musik, mode og meget mere.

Under interviewet afslørede han sine top 5 favoritsko til at bære på banen og top 5 par til at bære udenfor banen. Du kan se noget af interviewet nedenfor og fortælle os, om I er enige i hans liste i kommentarfeltet.

Kan du nævne dine top fem sneakers at spille i og top fem sneakers at flexe i?

Mine top fem sneakers at spille i gennem tiderne er Zoom Generation 1, LeBron 7, Solider 1, LeBron 8 og den kommende LeBron 15, som jeg virkelig er begejstret for at have på. Så langt som uden for banen er Zoom Generation 1 deroppe, Air Max 95, der er min sko, Air Jordan 1, Nike Diamond Turf i sort, rød og guld og den klassiske Air Force 1. Og Jeg er nødt til at smide Jordan 3'erne ind, det er også lige så fast stykke. Der er for mange til at sige fem, det er ikke rimeligt. Du kunne have spurgt mig som mine top fem hiphop-kunstnere. (griner)

Din LeBron-kollektion er blevet den mest populære basketballsko. Hvilke aspekter ved dine signatursko bekymrer du dig mest om?

Jeg sætter en ære i sneakerspillet og sneakerverdenen, og at komme med min 15. signatursko og have 11 soldater, det er bare for at nævne nogle få. De sko, jeg har kunnet bringe ud til alle, tænker jeg altid på ydeevne; Jeg tænker også altid på stil. Basketballspillet er så populært, at jeg ønsker, at folk ikke kun skal have det godt, når de tager dem på til en kamp, men også for dem, der ikke spiller basketball, skal have det godt med bare at bære dem med et outfit eller bare gå rundt og være komfortabel og sikker i. Så disse har alle været bevidste opdateringer i mit sind, når det kommer til LeBron-linjen.

Hvad var dit første indtryk af LeBron 15?

Jeg tænkte: 'Vi er tilbage!' Vi er tilbage, og du skal bare se designet. Bare det at se skoen tilbage på Air er en af mine yndlingsting, så jeg ser frem til, at alle får et glimt af, hvad vi har på vej.

TOP 5 PÅ BETSEN

Nike Air Zoom Generation

Nike LeBron 7

Nike LeBron Soldier 1

Nike LeBron 8 South Beach

Nike LeBron 15

TOP 5 UDEN BETINGELSER

Nike Air Zoom Generation

Nike Air Max 95 LeBron James

Air Jordan 1 forbudt

Nike Air Diamond Turf 49ers

Nike Air Force 1

BONUS

Air Jordan 3 sort cement

Læs mere