Nike Hyperdunk 2016 officielt afsløret

Anonim

Nike Hyperdunk 2016

Otte år efter debuten i Beijing i 2008 tager vi nu et kig på Nike Hyperdunk 2016 – en stilistisk udvikling af den ikoniske basketball-silhuet.

Ved at kombinere en ultrahøj Nike Flyknit-overdel med en forbedret, præcist placeret Zoom Air-enhed i fuld længde, tjener Nike Hyperdunk 2016 det moderne spils hastighed, sideskæring, elevation og effekt.

Skoens højudskårne Flyknit-overdel var specielt udformet til at give en forbedret fastlåst følelse. Ud over at forlænge kraven parrede Nike-designeren Leo Chang målrettede zoner - for henholdsvis låsning, dynamisk stretch og åndbarhed - med Nike Flywire-kabler. Integreret i forfoden giver de supplerende støtte, hvor det er nødvendigt til drejninger, snit og hop.

Arbejder sammen med overdelen for at give naturlig, intuitiv bevægelse, der er let, støttende og behagelig, skoens nye Zoom Air-enhed løber langs fodens længde. Ved at placere Zoom Air-enheden direkte under foden skabes en hul kerne mellem enheden og ydersålen, hvilket resulterer i en uovertruffen snap-back-trampolineffekt. Skoen har også avanceret sildebenstrækkraft og en støttende hæltæller.

Det Nike Hyperdunk 2016 vil debutere i juli i denne Elite Flyknit (vist her), efterfulgt af en høj- og lavtop-version med konstrueret mesh-overdel.

Nike Hyperdunk 2016

Nike Hyperdunk 2016

Læs mere