Første kig på Nike Flyknit Air Force 1

Anonim

Nike Flyknit Air Force 1 Sort

Det Nike Flyknit Air Force 1 er den næste silhuet fra Nike Sportswear, der modtager Flyknit-teknologien på en klassisk model.

Denne Nike Air Force 1 er bygget med en fuld Nike Flyknit baseoverdel, der er udført i helt hvid. Skoen har også en midterste rem, der er tyndere end normalt, læder bagpå hælen og Nike Swoosh logoer på hver side. Fullender looket er en hvid mellemsål og isnende gennemsigtig ydersål på tå- og baghælområdet.

Tjek det første kig på Nike Flyknit Air Force 1 nedenfor og fortæl os, hvad I synes, i kommentarfeltet. Hold dig opdateret på Sneaker Bar for yderligere udgivelsesinformation, efterhånden som den udvikler sig.

OPDATERING: Bortset fra forhåndsvisningsbilleder får vi nu et første faktiske kig på Nike Flyknit Air Force 1 via stashholdings. Der er stadig ingen udgivelsesinformation at rapportere, men følg med for flere opdateringer.

OPDATERING: Efter et første kig for et par uger siden får vi nu et nyt kig på, hvad der ser ud til at være en sort version af Nike Flyknit Air Force 1 der er indstillet til at frigive. Følg med for flere opdateringer.

Nike Flyknit Air Force 1 Sort

Nike Flyknit Air Force 1

Nike Flyknit Air Force 1

Læs mere