adidas Basketball 2016 påskekollektion

Anonim

adidas Basketball 2016 påskekollektion 41827_1

Inspireret af traditionen med farvede æg på påskesøndag afslører adidas deres seneste påskekollektion fra 2016, der indeholder D Lillard 2, D Rose 6 og spillereksklusive Crazylight Boost 2.5 til James Harden og Andrew Wiggins.

Påskekollektionen inkluderer mærkets bedste præstationssilhuetter, der alle er klædt i påsketemaet æggefarve, som du kan forvente til James Hardens Crazylight Boost 2.5 PE, som tager en mere moderigtig tilgang til det, vi ville se Harden i før og efter et spil.

D Lillard 2 ($105) og Andrew Wiggins Crazylight Boost 2.5 PE ($130) sælges den 27. marts på adidas.com og udvalgte adidas Basketball-forhandlere. Intet ord om, hvorvidt D Rose 6 eller James Harden-udgaven af adidas Crazy Light Boost 2.5 udkommer.

Andrew Wiggins Crazylight Boost 2.5 PE

Andrew Wiggins Crazylight Boost 2 5 PE

Andrew Wiggins Crazylight Boost 2 5 PE

Andrew Wiggins Crazylight Boost 2 5 PE

Andrew Wiggins Crazylight Boost 2 5 PE

Designet med hvide og grå Primeknit-tråde, der leverer en gradient-fade langs overdelen, Andrew Wiggins' seneste PE har et unikt påskeæg-grafisk print behandlet med en blank finish gennem forfoden. Lysegrå accenter er parret med lyserøde punkter på ydersålen, tre striber, snørebånd og brugerdefineret "AW"-ordmærke.

D Lillard 2

adidas D Lillard 2 påske

adidas D Lillard 2 påske

adidas D Lillard 2 påske

adidas D Lillard 2 påske

D Lillard 2 har et farvet påskeæg-grafisk print på overdelen, mens dens meshpaneler, snørebånd og Dame-logoer er designet i traditionelle lyserøde pastelfarver. For at runde af påskehyldesten er hvide detaljer kontrasteret af lyseblå accenter på TECHFIT støvletterne, ydersålen og mellemsålens splattermønster.

D Rose 6

D Rose 6 påske

D Rose 6 har pastelblå toner med lyserøde accenter på blondeløkken, pløsen, webbingstropper, hælfligen og torsionsstangen. Designet med et marmorfarvet påskeæg-print på overdelen, silhuetten har en iset ydersål, plys indersål og rene hvide kontraster.

James Harden Crazylight Boost 2.5 PE

James Harden Crazylight Boost 2 5 PE

Hardens seneste eksklusive spiller er dyppet i nuancer af uklar laks og har en overdel i flere lag med strukturelle teksturer og blødt, premium læder langs forfoden for at levere en luksuriøs finish. Lyserøde hits er vist på snørebåndene og det tilpassede "13"-ordmærke, mens modellen også er behandlet med en gennemsigtig ydersål. Harden er klar til at debutere påske-colorwayen, når Rockets tipper mod Pacers den 27. marts.

Læs mere