Serena Williams kombinerer Kobe's og Kung Fu til hendes nyeste NikeCourt Flare-sko

Anonim

Nike Court Flare Serena Williams

Det seneste Nike Court Flare Serena Williams har en unik opbygning, der var inspireret af Kobe Bryant Nike-linjen samt en lille smule Kung Fu.

Da han vidste, at dette koncept ville kræve en snedig forklaring, bragte Cooper kollektionen af KOBE signatursko til sit første møde med Williams. Udviklingen af serien er et casestudie i fordelene ved minimalt design, da den går fra mere omfangsrige modeller til mere fleksible silhuetter med lavere profil.

"Serena er venner med Kobe, og hun respekterer naturligvis hans evner på banen," siger Cooper. "Så hun reagerede virkelig på hans historie og var i stand til at forestille sig, at det oversatte hendes præstation."

Med Williams om bord begyndte designteamet derefter at udforske potentielle løsninger i Nike Innovation Kitchen. Det er i dette tophemmelige område, hvor et hold forestiller sig og opfinder fremtiden for sportspræstationsprodukter. Det var dog en prototype fra fortiden med utraditionel inspiration, der udløste det indledende NikeCourt Flare-koncept.

"Det allerførste kimen til ideen kom faktisk fra arbejdet med en Kung Fu-mester," siger Cooper. "En indsigt, vi fik fra ham, var denne idé om uhindret mobilitet. Tanken er, at et produkt skal være en forlængelse af din krop.”

Denne særlige tænkning dukkede først op i en prototype til træning og fandt derefter form i basketball. En række kerneegenskaber fra den Kung Fu-inspirerede prototype har påvirket elementerne i NikeCourt Flare, ingen mere bemærkelsesværdig end skoens ankelmanchet i neopren. Manchetten hjælper med at give bevidsthed om kroppens bevægelser i rummet, hvilket giver Williams en følelse af stabilitet og dermed øget selvtillid. Dette hjælper hende med at angribe hvert skud og lave hvert snit med kompromisløs fodsikkerhed.

Se de ekstra billeder af Nike Court Flare Serena Williams nedenfor, og find dem tilgængelige nu i denne hvide/metalliske sølvfarve på Nike.com. Detailprisen er sat til $200 USD.

Nike Court Flare Serena Williams

Nike Court Flare Serena Williams

Nike Court Flare Serena Williams

Nike Court Flare Serena Williams

Læs mere