Historien bag Air Jordan 31 "Fin Print"-udgivelsen

Anonim

Air Jordan 31 Fine Print Nike-kontrakt

Det Air Jordan 31 med småt får debut lørdag den 17. september, og her er den virkelige historie bag lanceringen.

Basketball var altid mere end bare et spil for Michael Jordan. Det var glæde. Det var smerte. Det var alt. Til tider var det et tilflugtssted fra livets prøvelser.

I hver kontrakt Michael underskrev, var en "Love of the Game"-klausul til stede. Denne klausul gav ham ret til at spille når som helst, hvor som helst og mod hvem han ville - noget Michael anså for uomsætteligt, selvom andre atleter regelmæssigt blev kontraktligt forbudt fra aktiviteter uden for skolen, der kunne føre til skade. Naturligvis udøvede Michael dette privilegium ofte. Under tidlige ture til Oregon for at møde og samarbejde med Nike, ville han finde den nærmeste park, opsøge pickup-spil og "ringe næste." Det var lige meget, om det var Game 7 eller et afslappet løb; da Michael spillede, spillede han for at vinde.

Air Jordan XXXI "Fine Print" er inspireret af kontraktens blæk og papir, og en gengivelse af Michaels underskrift - som den ville have været på disse kontrakter - er tydelig på skoens sål.

Udgivelsesdato for Air Jordan 31 Fine Print

Kig efter Air Jordan 31 "Småtryk" til udgivelse lørdag den 17. september 2016 i udvalgte Jordan Brand detailbutikker. Detailprisen er sat til $185 USD.

Air Jordan 31 "Småtryk"

Sort/Hvid-Ulvgrå

845037-003

17. september 2016

$185

RELATEREDE: Udgivelsesdatoer for Air Jordan

Air Jordan 31 Fine Print Nike-kontrakt

Air Jordan 31 Fine Print Nike-kontrakt

Air Jordan 31 Fine Print Nike-kontrakt

Læs mere