Mountain Dew Made Special Edition Nike Kyrie 3s

Anonim

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit

Denne særlige udgave Nike Kyrie 3 Mountain Dew design hylder Kyrie Irvings søgen efter at blive en back-to-back NBA Champion. Ligesom "Uncle Drew" Kyrie 1 Pepsi-versionen, vil denne være meget begrænset og kommer i en K.A.R.E. Kit, der er en forkortelse for "Kyrie's Ankel Recovery Equipment".

Som et nik til Irving, der brækkede sine modstanderes ankler, blev hver K.A.R.E. Sættet er udstyret med alt det nødvendige for et potentielt offer. Andre detaljer inkluderet er en iPad med en Kyrie highlight-rulle, autograferet røntgenbillede af en brækket ankel, førstehjælpskasse, en nødtelefon og fem limited edition Mountain Dew dåser.

Nike Kyrie 3 kommer klædt i Mountain Dew-farverne med en hvid-baseret overdel med nuancer af mørke og lysegrønne og røde hits.

Begrænset til kun 32 enheder, den Nike Kyrie 3 "Mountain Dew" vil ikke blive solgt i nogen butikker, men du har en chance for at vinde et par meget snart. Tjek billederne nedenfor og følg med på Sneaker Bar for flere opdateringer, efterhånden som de udvikler sig.

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit ydersål

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit indersål

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit æske dåser

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit Box

Nike Kyrie 3 Mountain Dew Kare Kit

Læs mere