Draymond Green debuterer med Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit til spil 1 i NBA-finalen

Anonim

Draymond Green debuterer med Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit til spil 1 i NBA-finalen 39758_1

Draymond Green skal debutere Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit til kamp 1 i NBA-finalen mod LeBron James og Cleveland Cavaliers.

Dette giver komfort, støtte og det responsive energiudbytte fra den helt nye Nike React-dæmpning, og det er den mest innovative gentagelse i skoens ni-årige historie. Flyknit-teknologi på overdelen giver målrettet stræk og åndbarhed, mens dens trykkortlagte ydersål forbedrer trækkraften.

"At være den første til at bære den nyeste Hyperdunk betyder alverden for mig, vi taler om Nike Basketball her, de største atleter i verden, og det er fantastisk at være den første til at prøve denne nye teknologi. Mor, jeg klarede det. Når du taler om Nike, taler du ting, der holder i årtier,” siger Green. "Denne sko er let, den har en modstandsdygtighed i sig. Den har det hoppende, så det får mig til at spurte og bevæge mig rundt, som jeg gerne vil.”

En officiel udgivelsesdato er endnu ikke blevet offentliggjort, men du kan forvente den Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit debuterer meget snart til udvalgte forhandlere som Nike.com.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Udgivelsesdato

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Udgivelsesdato

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Udgivelsesdato

Læs mere