NIKEiD udgiver The Epic React Flyknit

Anonim

NIKEiD Epic React Flyknit Tokyo

I dag har NIKEiD tilføjet Nike Epic React Flyknit til platformen, så kunderne kan tilpasse deres egen smag for skoen.

Der er fem løbeklubber (udvalgt, fordi de hver især repræsenterer, hvad det vil sige at skubbe grænserne for løb og kreativitet) fra hele verden har også skabt unikke iD-byggere til React. Det betyder, at der er yderligere enestående designfunktioner fra hver besætning, inklusive strømpeforinger, hælløkker, hælskåle og farvepaletter tilgængelige.

For at vise mulighederne har hver besætning designet en sko, der har detaljer, der repræsenterer deres by, og hvad der får dem i gang.

Tokyos Athletics Far East-løbs besætnings designpalette hædrer Tokyos metrokort. Koreatown Run Club i Los Angeles skabte en palette primært inspireret af det koreanske flag. Seouls Private Road Running Clubs design har det korintiske hjelmlogo og guldaccenter for at symbolisere besætningens maratonpræstationer og kommende sejre. One Crew fra Shanghai brugte naturinspirerede toner, der nikker til skyer, daggry og de medaljer, de stræber efter, sammen med det kinesiske symbol for "flyve". Amsterdam streetwear-mærket Patta og Londons Track Mafia gik sammen om en tredobbelt sort version, der skulle kanalisere bykulturens frygtløse natur.

Nike Epic React Flyknit er i øjeblikket tilgængelig på NIKEiD, mens Crew-byggerne lancerer den 10. maj på Nike.com. Detailprisen er sat til $170 USD.

NIKEiD Epic React Flyknit Seoul

NIKEiD Epic React Flyknit Koreatown Los Angeles

NIKEiD Epic React Flyknit Kina

NIKEiD Epic React Flyknit Amsterdam

Læs mere