Air Jordan Horizon debuterer i Kina

Anonim

Jordan Horizon Kina

Det Air Jordan Horizon er den nyeste silhuet fra Jordan Brand, der er inspireret af den klassiske Air Jordan 13.

Med et lignende DNA som Air Jordan Future, en silhuet, der var inspireret af den klassiske Air Jordan 11, ser det ud til, at Jordan Brand tager en lignende tilgang med deres nyeste Jordan Horizon-model.

Bygget med en Air Jordan 13 krop, der erstatter den traditionelle overdel med en fuld mesh-bygning. En anden tilføjet funktion er den gennemsigtige ydersål, som er noget, vi aldrig har set på Air Jordan 13 før.

Lige nu er der ingen nøjagtig udgivelsesdato endnu, men den Air Jordan Horizon er planlagt til at debutere engang i 2016. Se et par kommende colorways nedenfor, og følg med på Sneaker Bar for yderligere udgivelsesopdateringer, efterhånden som de udvikler sig.

OPDATERING: Air Jordan Horizon har endnu ikke debut i staterne, men den nye Jordan Brand-silhuet er allerede begyndt at blive udgivet i Kina i en række farver. Tjek et par af de allerede udgivne par via Hupu nedenfor, og se efter hver af disse, der snart debuterer her i staterne.

Jordan Horizon Kina

Jordan Horizon Kina

Jordan Horizon Kina

OPDATERING: Selv pigerne vil kunne nyde det helt nye Jordan Horisont silhuet, der forventes at debutere i 2016. Tjek disse to girls only colorways via Nike Blog.

Air Jordan Horizon GS

Air Jordan Horizon GS

OPDATERING: Følger flere forhåndsvisningsbilleder af et par kommende Air Jordan Horizon-farvevarianter. Det ser nu ud til, at den nye silhuet allerede er begyndt at ankomme til udvalgte oversøiske detailbutikker via sneakerilluminati. Få et kig nedenfor, og følg med på en officiel udgivelsesdato for staten, der kommer snart.

Air Jordan Horizon

Air Jordan Horizon

OPDATERING: To nye Air Jordan Horizon Colorways er netop dukket op, som får debut næste år. Tjek både røde og blå billeder nedenfor via Nike Blog og følg med for udgivelsesopdateringer.

Jordan Horizon 13 Navy

Jordan Horizon 13 Rød

Air Jordan Horizon 13

Air Jordan Horizon 13

Air Jordan Horizon 13

Læs mere