Opdatering: Kanye West x adidas Countdown er begyndt

Anonim

Opdatering: Kanye West x adidas Countdown er begyndt 37197_1

Kanye West x adidas-nedtællingen er officielt sat og klar til at lancere til dette års modeuge i New York City, og vil gå ind i NBA 2015 All-Star Weekend.

I går delte vi nyheden om, hvordan man reserverer et par af Kanye West x adidas-kollektionen – som ser ud til kun at være for New York-beboere i øjeblikket. Nu ser vi, at en officiel nedtælling er begyndt, og kollektionen er på vej til at blive afsløret den 12. februar 2015.

Du kan gå over til Yeezy.supply og tjekke nedtællingen selv. Lige nu er intet bekræftet om, hvad der vil blive afsløret på hvilket tidspunkt. Vi ved, at hans tøjlinje vil blive set under Fashion Week, som vi også kunne se noget af fodtøjsserien.

Følg med på Sneaker Bar for yderligere opdateringer, efterhånden som denne historie udvikler sig. Uanset hvad, vil vi se Kanye West x adidas-kollektionen på et tidspunkt i løbet af næste uge.

Opdatering: 2/6: I dag kan vi se to nye forhåndsvisningsvideoer fra yeezy.supply. Denne fremhæver et gråt nummer "3" på et hvidt stof med mere fabriksstøj i baggrunden. Igen, ingen andre detaljer om den faktiske sko er blevet afsløret, men vi vil fortsætte med at holde dig opdateret.

Opdatering 2/6: Endnu en dag endnu en forhåndsvisning fra Kanye West af den seneste nedtælling til adidas x Kanye West samarbejde. Denne gang får vi at se arbejdere i værkstedet trykke et par t-shirts med samtaler - mere mod slutningen. Gå over til Yeezy.supply for at få den seneste nedtællingsvideo, og følg med for flere opdateringer.

yeezy

Opdatering 2/5: For nylig afslørede Kanye West via Twitter, at ham og adidas står bag det nye hjemmesidelink, der afslører en nedtælling til, hvad der ser ud til at blive hans kommende adidas-sko.

På det nye yeezy.supply-websted er en kort video med høj lyd i baggrunden, der får folk til at chatte og på en måde minder dig om en workshop.

Lige nu vil dens usikre på blive afsløret i slutningen af nedtællingen, men du kan forvente at se flere hints, der kommer tættere på den officielle afsløring af adidas x Kanye West Collection.

kanye-west-yeezy

adidas x Kanye

Læs mere