Nike afslører prøver af Brody's Air More Uptempo Doernbecher

Anonim

Doernbecher Air Flere Uptempo 2017 prøver

Mens Nike officielt har frigivet Brody Millers Nike Air More Uptempo Doernbecher i dag, gav de os også et kig på et par uudgivne prøvepar

For at falde sammen med lanceringen af Nike Doernbecher 2017-kollektionen, tager Nike os bag designet af Brodys Air More Uptempo.

Doernbecher Air More Uptempo 2017

Brody Miller har en skurk sjælden hjernesygdom, som han kæmper med hver dag, men det har ikke stoppet den energiske 2017 Doernbecher Freestyle-deltager fra at forfølge sine drømme. Med hjælp fra sit Nike-designteam bestående af fodtøjsudvikler Tyler Dudley, teknisk udvikler Kylee Young, produktudvikler Adrienne Martinez, designer Brian Moughty, grafiker Nessa Tabrizy og seniordesignassistent Sandy St. Clair, kom Brody's Air More Uptempo-design. til livet på heroisk vis, med inspiration fra hans Generator Man-persona.

Doernbecher Air More Uptempo 2017

"Brody havde tre meget forskellige designideer til at starte, og han kendte stemningen i skoen, som han ønskede, men den endelige idé kom virkelig sammen i vores designsessioner," siger Tyler. "Baseret på, hvad han sagde i sine designsessioner, og hans Generator Man-inspiration, bragte vi fire forskellige sko, og vi satte alle disse muligheder sammen [for at lande det endelige design]," siger Tyler.

Doernbecher Air More Uptempo 2017

"Vi satte et iriserende hit bag bogstaverne, fordi Brody virkelig ville have det materiale med," siger Tyler. "Han ønskede, at bunden skulle lyse op som en reference til Generator Man, så skoen har en ydersål, der lyser i mørket. Tåboksen er også reflekterende som et nik til Generator Man."

Doernbecher Air More Uptempo 2017

"Lynet symbolet er en reference til hans kærlighed til superhelte og tegneseriekunst," forklarer Tyler, "og BPM er hans initialer - Brody Preston Miller." Derudover har venerne, der findes på indersålen og tøjet, også et superhelteslips. "Brodys superkraft er, at han genererer ekstra årer i sin hjerne, så vi arbejdede med nogle forskellige printteknikker for at få dem hævet og mere naturtro på hættetrøjen," siger Kylee.

Doernbecher Air Mere Uptempo

Endelig gik holdet sammen om at skabe en speciel rød version af Brodys Air More Uptempo som ode til et vigtigt medlem af hans supportsystem. "Lisa Baird er hans læge på Doernbecher," siger Tyler. "Han ønskede en hyldest til hende, og Nessa lavede også et brugerdefineret logo til tungen." Samlet set understreger Brodys samling hans heroiske natur og bringer hans vision ud i livet på en virkelig kraftfuld måde.

Doernbecher Air More Uptempo 2017

Læs mere