Den perfekte adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit til sommeren 2017

Anonim

adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit Grøn Blå Sort

Ud af adidas EQT-serien har adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit været en af fanfavoritterne. Det er en moderne makeover på adidas Originals arkivløber, der kommer opgraderet med førsteklasses materialer.

I dag tager vi et kig på denne aldrig før sete colorway, der for nylig er blevet lækket. Perfekt til de varmere måneder forude, denne adidas EQT kommer klædt i lyse nuancer af grønne og blå toner, sammen med sorte detaljer, der tilføjer et flot kontrastlook. Skoen er konstrueret med Primeknit i hele dens overdel for en sok-lignende pasform, og skoen er komplet med en hvid Boost-mellemsål i fuld længde.

Lige nu ser denne adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit ud til kun at være et eksempel, men vi håber, at en udgivelse kommer inden for de næste par måneder.

Hvad synes I om denne farvevariant? Fortæl os det i kommentarfeltet og følg med på Sneaker Bar for flere opdateringer, efterhånden som de udvikler sig.

OPDATERING: Denne adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit er blevet bekræftet til frigivelse. For flere detaljer, KLIK HER.

adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit Grøn Blå Sort

adidas EQT Support Ultra Boost Primeknit Grøn Blå Sort

Læs mere