Nike Flyknit er på vej til golfbanen

Anonim

Nike Flyknit golfsko

Nike Flyknit Chukka-silhuetten blev oprindeligt designet og afsløret tilbage i 2013, og nu gør den populære model sin første optræden på golfbanen, den første for Flyknit, bringer en frisk æstetik til fairway og et bæredygtigt twist til sporten.

Flyknit er en revolutionerende fremstillingsmetode, som gør det muligt for designere at mikrokonstruere hver eneste søm i Chukka'en for at skabe en fjerlet, formtilpasset overdel i ét stykke, samtidig med at det reducerer produktionsspild og materialer. Overdelen er yderligere forbedret af Nike Flywire-teknologi til støtte og lockdown.

Dernæst tilføjes en golfspecifik Nike Free-inspireret sålenhed med overlegne trækelementer i tåen og hælen for at bringe silhuetten i tråd med golfbehovene. Og overdelen er desuden beklædt med et tyndt TPU-lag for vandtæthed mod let regn og morgendug.

Nike Flyknit Chukka golfskoen er blevet båret på banen af Patrick Rodgers, Jamie Lovemark og Kevin Tway. Den er tilgængelig for offentligheden i to farver til mænd (sort/hvid og racerblå/hvid) og kvinder (sort/hvid og pink pow/hvid) hos Nike.com og udvalgte forhandlere. Detailprisen er sat til $190 USD.

Nike Flyknit Chukka golfsko

Nike Flyknit Chukka golfsko

Nike Flyknit Chukka golfsko

Nike Flyknit Chukka golfsko

Nike Flyknit Chukka golfsko

Læs mere