Samfundsundersøgelse: Nikes milliardkontrakt til LeBron James for meget?

Anonim

Samfundsundersøgelse: Nikes milliardkontrakt til LeBron James for meget? 25242_1

LeBron James' livslange Nike-aftale blev endelig afsløret, og den var værd 1 milliard dollars. Men investerede Nike for meget i kongen?

Salget er typisk domineret af Kobe, LeBron, Kyrie og KD signatursneakers fra Nike Basketball, men for sent har salget været nede på Foot Locker-steder i staten.

Ifølge en rapport offentliggjort på TheStreet.com, udtalte Footlocker CEO Richard Johnson, at Nike er begyndt at "nulstille prisforholdet" på deres signaturbasketballsneakers. Med andre ord kan Nike sænke nogle priser på LeBron og Durant stilarter for at fremme salget.

Nyheden kommer, efter at Nike har indgået en milliardaftale med LeBron James og 300 millioner til Kevin Durant.

LeBron James 1 milliard Nike-aftale

Med Stephen Currys Under Armour-signatursneakers og adidas bliver mere konkurrencedygtige end nogensinde, er Nike tvunget til at handle nu. For eksempel kan du med den nylige udgivelse af LeBron 13 Elite bemærke, at Nike holdt priserne på $200 USD ligesom dens standardmodstykke - ikke-Elite-versionen.

Jumpman Jordan Mærke

Heldigvis har Jordan Brand det godt. Ifølge Sam Poser er "Jordan-forretningen usædvanlig stærk, mens Nike-basketballforretningen har været blød. Det er et emneproblem, da [tilbud fra] Kobe Bryant, Kevin Durant og LeBron James ikke klarede sig så godt sidste år," sagde Sam Poser, en veteran fodtøjindustrianalytiker og administrerende direktør hos Sterne Agee.

Så hvis LeBron James ikke kan sælge sin signatursko for $200 plus i løbet af hans aftales levetid, vil Nike måske genforhandle deres kontrakt.

Afgiv din stemme nedenfor og fortæl os, hvad du synes, i kommentarfeltet. Investerede Nike for meget i LeBron?

[afstemnings-id=”91″]

Læs mere