adidas opfrisker Samoa med luksusmateriale

Anonim

adidas Samoa Pigskin Pack

adidas Originals genopliver den ikoniske Samoa-silhuet med dette kommende adidas Samoa Pigskin Pack med en frisk designinspiration fra en usandsynlig kilde.

Den seneste Samoa-udgivelse består af tre unikke colorways pakket helt ind i svineskind med en ruskindsbehandling, der skaber en luksusudgave af den klassiske adidas-silhuet.

Et projekt, der strækker sig over et år, arbejdede adidas Originals-designteamet sammen med Woodie White fra Oyster Holdings om at udvikle tre karakteristiske Samoa-colorways – en improviseret designsession inspireret af en brainstorming-samtale. Woodie udtrykte interesse for en designgenoplivning omkring Samoa-silhuetten, der peger på fremtiden med en førsteklasses finish. Gennem en uformel samtale med adidas Originals-designteamet introduceres Samoa 'Pigskin' Pack med en kollektiv hukommelse af skoens tilstedeværelse i streetwear i begyndelsen af 2000'erne fusioneret med det aktuelle designsprog for kategorien.

Det adidas Samoa “Pigskin” Pack omfatter tre farvevarianter klædt i Vapor Pink, Vapor Grey og Pale Nude. De vil være tilgængelige hos udvalgte topforhandlere og på adidas.com den 21. maj. Detailprisen er sat til $120 USD.

adidas Samoa “Pigskin” Pack

21. maj 2016

$120

adidas Samoa Pigskin Pack

adidas Samoa Pigskin Pack

adidas Samoa Pigskin Pack

Læs mere