Nikes NBA Opening Week PE-kollektion

Anonim

Nike NBA Opening Week PE 2018 kollektion

I begyndelsen af september til Nikes verdenshovedkvarter i Beaverton, Ore., ankom ni spillere i NBA og WNBAs rookie- og sophomore-klasse til en tilpasset designsession med NIKEiD. Formålet var at designe deres åbningsuge-spark til sæsonen 2018-19, tilført den personlige opblomstring, de ønskede.

Timingen kunne ikke have været mere serendipit. Foreningen havde netop den uge besluttet at løsne sine regler for skofarve. Spillere har nu lov til at bære sko af enhver farve, på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af året, indtil godkendelse fra en spillers respektive hold.

Collin Sexton, Point Guard, Cleveland Cavaliers

NIKEiD Kyrie 4 Forskellig

NIKEiD KYRIE 4 "Different"

Rookiens design er inspireret af hans forældre, som altid opfordrede Sexton til at finde sin egen vej. Den første initial af både hans mor og far vises på tungen, og hans trøjenummer er trykt på hælen.

De'Aaron Fox, Point Guard, Sacramento Kings

NIKEiD Kobe AD Mars

NIKEiD KOBE AD "Mars"

For Fox lancerede et planetariebesøg i Sacramento en stor interesse for solsystemet. Den røde planet fører visse detaljer af hans tilpassede KOBE AD, med crimson elementer på Swoosh, hælen og øjenlys (flådebasen er taget fra hans hjemby Houston Astros). Initialerne til Foxs søn, Kai, vises på tungen.

Frank Ntilikina, Point Guard, New York Knicks

NIKEiD KD 11 Frankrig

NIKEiD KD11 "Frankrig"

Den franske rookie har sit nationalflag på fødderne med en farvevariant inspireret af La France. Den flystrikkede blå møder hvide overlæg og en plettet rød-hvid ydersål. To personlige mærker er trykt på hælen, som, siger Ntilikina, "på mange måder er den sværeste del af processen, fordi du vil have det perfekte symbol eller ord." De er: FP, der står for Ntilikinas kaldenavn, "French Prince," og MOAM, for "Man On A Mission."

Jayson Tatum, Small Forward, Boston Celtics

NIKEiD PG 2 Malebog

NIKEiD PG2 "Malebog"

Denne polykromatiske farvevariant er inspireret af NBA sophomores største fan: hans 10 måneder gamle søn, Jayson Tatum, Jr., som går under kaldenavnet Deuce. "Han er lidt for ung til at farvelægge, men hvis han kunne, er denne sko, som den ville se ud," siger Tatum. Hans søns initialer vises på indersiden af tungen.

Jordan Bell, Power Forward, Golden State Warriors

NIKEiD PG 2 Long Beach

NIKEiD PG2 "Long Beach"

Inspiration til Bells design krydser NorCal og SoCal, med farver fra hans Golden State Warriors og personlige detaljer fra hans hjemby Long Beach, Californien. Trykt på hælen er 1995, Bells fødselsår.

Kyle Kuzma, Power Forward, Los Angeles Lakers

NIKEiD Kobe AD Kuzz Kontrol

NIKEiD KOBE AD “Kuzz Kontrol”

Det splittonede design skifter mellem kulsort på den mediale side og Laker-inspireret gul på den laterale side.

Luka Dončić, Guard, Dallas Mavericks

NIKEiD Kyrie Low Retro Glow

NIKEiD KYRIE Low "Retro Glow"

Den slovenske rookie valgte en glød-i-mørke-ydersål, en grøn sockliner, der minder om Mavs' retro-basisfarve, og hans nummer 77 på indersiden af pløsen. Grunden til, at han valgte nummer 77 for sit første år i Ligaen? Hans favoritnummer er 7, men desværre blev det allerede taget af en holdkammerat.

Kelsey Mitchell, Point Guard, Indiana Fever

NIKEiD Kyrie Low Cages

NIKEiD KYRIE Lave "bure"

Inspirationen til Mitchells NikeiD-design var en prøveplads under hendes tid i Ohio State - en lokal udendørs basketballbane, som hun kalder "the Cages", og et centralt sted i formningen af hendes identitet som ung spiller. "Min tvillingesøster og jeg ville gå derud og kæmpe mod fyrene hele dagen," siger Mitchell. "Retten plejede at være grøn, trepunktslinjen og nøglen var røde, og midten af banen var sort. Alle de farver falmede så meget med tiden. Da jeg var ny i Ohio State, hjalp den domstol mig med at finde mig selv.”

Kelsey Plum, Point Guard, Las Vegas Aces

NIKEiD Kyrie 4 Fenerbahce

NIKEiD Kyrie 4 "Fenerbahce"

Plums sko hædrer holdfarverne i hendes tyrkiske klub uden for sæsonen. "Sidste gang jeg var derover, tog jeg en masse af mine sneakers med hjemmefra, som er meget anderledes end de sko, der er til salg i det land," siger Plum. "Ved at designe disse sko tænkte jeg på, hvad jeg kunne bringe tilbage til Tyrkiet, der er cool og anderledes, men som stadig er unikt for mig."

Læs mere