Sneaker Talk: Nike Air Classic BW

Anonim

Sneaker Talk: Nike Air Classic BW 58017_1

The Nike Air Classic BW „Paris Saint Germain“ debutoval jako limitovaná verze již v červnu 2007, aby pomohl připomenout 15 let modelu BW, který byl oblečený v barvách inspirovaných fotbalovým klubem Paris Saint Germain, jehož barvy ladí s vlajkou Francie.

Tým byl sponzorován společností Nike z roku 1989, takže inspirace pro tyto tenisky dávala velký smysl evropským zemím, konkrétně Francii, které milují siluetu Air Classic BW, kterou navrhl Tinker Hatfield a debutovala v roce 1991.

Obsahuje neutrálně šedou základnu s červenými, modrými a černými detaily, které zasahují do blatníku, jazyka a vložky. Vzhledem k tomu, že tato verze byla omezená, Nike přidala na siluetu síťovinu a prémiový materiál. Vzhled zakončuje tlustá červeno-modrá skvrnitá mezipodešev, která doplňuje svršek a dotváří atmosféru celé Francie.

Podívejte se na podrobné obrázky níže a dejte nám vědět, jestli je někdo z vás dokázal nasbírat, když debutovaly v roce 2007. Měla by společnost Nike Sportswear zvážit jejich opětovné uvedení v blízké budoucnosti? Dejte nám vědět, co si myslíte v sekci komentářů.

Nike Air Classic BW „Paris Saint Germain“

Neutrální šedá/černo-rychlá

317389-001

Datum vydání: 29. června 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain

Nike Air Classic BW Paris Saint Germain 2007

Přečtěte si více