SBD Reader predlaže bolji Nike sistem oslobađanja

Anonim

Bolji Nike sistem oslobađanja

Ne mogu da opišem koliko sam zahvalna što imam tako lojalne čitaoce na dnevnoj bazi. Svakodnevno se čini kao da TEAMSBD nastavlja da raste i raste i ja lično zahvaljujem svima od vas na rastu i podršci.

Svakodnevno uživam čitajući svačije komentare od postova do postova i kako je ovo postalo zajednica za sve entuzijaste patika. Jedan od najnovijih komentara koji mi je zaista zapeo za oko je onaj koji je napisao dizzle1119 – Izvinjavam se što vas nisam na odgovarajući način predstavio imenom. Ali on ima prilično dobru ideju o načinu na koji bi Nike mogao poboljšati svoj sistem oslobađanja – pozivajući se na Nike Air Foamposite siluetu.

U nastavku pogledajte kako se on osjeća da bi napravio bolji Nike sistem oslobađanja iz njegovog komentara na Nike Air Foamposite One "Gone Fishing" post. Koliko vas bi se složilo sa ovim sistemom i da li mislite da bi funkcionisao?

To dizzle1119 , hvala vam na vjernosti stranici, kao i što ste odvojili vrijeme kao vjerni čitalac.

Do trenutka kada par Gone Fishin’ ispadne, oni će biti treće ili četvrto izdanje Foamposite-a koje je nemoguće suprotstaviti za otprilike 9 do 10 mjeseci. Nike je KONAČNO počeo redovno da ispušta neke vruće pjene, nakon nekoliko godina nakon što je prosječno oslobađanje pjene padalo negdje između “vrućeg smeća” i “meh”. Sjajno je vidjeti ove opake Foamposite-e kako se pojavljuju….ali sada Nike mora pustiti prosječnom obožavatelju da dobije par bez potrebe da se poziva za pola tuceta usluga ili ispusti gomilu na ebay.

Jedna od sljedećih stvari mora se dogoditi USKORO!

Bolji Nike sistem oslobađanja

(A). Imajte nekoliko QS Foamposite izdanja za Nike ID svake godine. Ne moraju stalno ostavljati cipele na Nike ID-u. Samo nam dajte nedelju dana sa One i nedelju dana sa Pro... godišnje. Ako bi se to dogodilo, MNOGI bi bili sretni da odbace 300-400 USD za par foamposita napravljenih po narudžbi.

(B). Neka Foamposite cipele/e izdaju nešto kao Jordan XI, osim što to učinite oko NBA All Star vikenda, za razliku od sezone praznika. Potpuno izbaciti "ekskluzivne" Foams i jednostavno objaviti 1-3 CW-a svake godine u nekom trenutku oko NBA All Star vikenda. Radi za Jordan XI….BIG TIME! Oni bukvalno mogu proizvesti 200.000 pari i naplatiti skoro svaku cijenu i JOŠ UVIJEK imaju ljude u redu oko bloka.

(C). Odbacite jedan od blještavih tematskih CW-ova ili popularnog retro CW-a, kao GLAVNO generalno izdanje s vremena na vrijeme kako bi prosječan momak mogao nabaviti par vrućih foamposite-a za maloprodaju….ili nekoliko dolara dodatno na ebayu. To je ono što Jordan Brand do sada radi s većinom svojih retro izdanja, a sumnjam da su brojke o prodaji uopće pale. Čini se da se "remasterirani" Jordan retro modeli proizvode u velikim količinama, a do sada se većina, ako ne i svi, prodavala nevjerovatno dobro. Naravno, tu i tamo postoji nekoliko francuskih Blue VII ili Laser I modela, ali online prodaja još uvijek cvjeta, a većina boja još uvijek se prodaje nevjerovatno dobro u trgovinama uprkos povećanju cijena.

To su tri solidne, izvodljive opcije za Foamposite upravo tamo…..i većina nas bi bila zadovoljna bilo kojom. Naravno, postoje momci koji vole da potroše 1.200 dolara na cipelu samo da bi se mogli osjećati posebno jer su jedina osoba koju poznaju koja posjeduje par, ali to nije prosječan momak. To je elitistički kolekcionar….a većina takvih ljudi uopće ne nosi cipele. Dovraga, često se pitam vole li mnogi od tih momaka čak i patike. Ponekad im se više čini da vide da je ovo hobi i da osjećaju da će im njihova stara kolekcija patika jednog dana kupiti dom. Nekima će se to dogoditi… ali većina će završiti samo s ogromnom kolekcijom nenosivih cipela.

Bilo bi sjajno kada bi se ogromna većina osjećala isto...jer kao potrošači imamo PUNO moći ako se držimo zajedno u velikom broju. Kada bi se zajednica uključila, kao cjelina, i bojkotirala ovaj beskrajni niz nemogućih izdanja... u žurbi bi ih bilo manje i dalje. Naravno, postoji mjesto za "ekskluzivno izdanje"... ali ono bi trebao biti izuzetak, a ne norma. Nike je mogao da napravi dovoljno hrompozita za sve nas, i prodali bi 200.000 pari po ceni od 250 do 300 dolara po komadu... ali umesto toga biraju da drže ljude "žednim". Zašto? ne znam. Da je to moja kompanija, više bih bio zainteresovan za ostvarivanje većeg profita, a ne za povlađivanje tržišnoj niši koja želi da se oseća posebno jer su spremni da preplate patike svakog vikenda.

Čitaj više