Nike Doernbecher Freestyle обявява дизайнерите за 2017 г

Anonim

Nike Doernbecher Freestyle 2017 дизайнери

От създаването си през 2004 г. Nike и OHSU Doernbecher Hospital са събрали близо 17 милиона долара, като се очаква броят им да бъде много по-голям след тазгодишното събиране.

Днес бяха официално представени дизайнерите на Nike Doernbecher Freestyle 2017. Все още няма информация какви обувки ще бъдат включени в колекцията или какви ще бъдат тазгодишните Air Jordan. Всичко това обикновено се разкрива през октомври, последвано от издание през ноември.

По-долу е даден поглед към всички пациенти, които са избрани да проектират свои собствени обувки. Представете се на всяко дете и следете Sneaker Bar за повече актуализации.

Запознайте се с 15-годишния Андрю, който има кистозна фиброза. Перфектният му ден: A+ на финалите и улавяне на печелившия тъчдаун.

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Андрю

Запознайте се с 11-годишната Амия. Тя има сърповидно-клетъчна анемия и неопределен колит – и обича футбола и баскетбола.

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Amiyah

Запознайте се с 13-годишния Итън: талантлив тромпетист с черен колан втора степен. Мозъчният му тумор е отстранен в Doernbecher.

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Ethan

Запознайте се с 11-годишния Броуди. Той е имал девет мозъчни операции и е самоопределящ се експерт по супергерои.

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Brody

Запознайте се с 14-годишния Джо. Диагностициран с левкемия на Бъркит, Джо обича да спортува и иска някой ден да стане професионален футболист.

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Joe

Запознайте се с 8-годишната Кариса. Тя е родена без бъбреци и получава трансплантация през 2013 г. Тя обича баскетбола и Minecraft!

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Carissa

Пациент-дизайнер Брайдън, 13! Той обича бейзбола и математиката и се лекува от остра лимфобластна левкемия (ALL).

Nike Doernbecher Freestyle 2017 Brayden

Прочетете още