Nike разкрива NikeFootballX

Anonim

Nike Football X NikeFootballX

Днес Nike представя NikeFootballX, включващ ремиксирани ботуши MagistaX и MercurialX, проектирани със стил с малки страни и повърхности.

Ботушите NikeFootballX са с рециклирана гума Nike Grind върху зони с висока абразия и съпротивление за повишена издръжливост. Омекотяването срещу твърди повърхности също е взето под внимание. MagistaX разполага с чувствителна междинна подметка Lunarlon, докато MercurialX има нископрофилно омекотяване Phylon. И двете обувки ще се предлагат във версии за закрит корт (IC) и трева (TF) с външни подметки, които се грижат не само за съответната повърхност, но и за играта под краката, преобладаваща в малкия футбол.

Ремиксираните MagistaX и MercurialX носят „X“ като намек към комбинирания брой играчи в игра на петима. И двете ботуши ще дебютират в цвят „Street“, вдъхновен от футболистите, с които дизайнерският екип на Nike се срещна, които играят през нощта на улично осветление. Ботушите разполагат със стелт черна геометрична графика, която се отразява под светлините.

MercurialX и MagistaX ще бъдат достъпни ексклузивно чрез приложението Nike Football на 30 март. Ботушите ще бъдат налични на nike.com на 1 април.

nike-разкрива-nikefootballx-1

nike-разкрива-nikefootballx-2

nike-разкрива-nikefootballx-3

nike-разкрива-nikefootballx-4

nike-разкрива-nikefootballx-5

nike-разкрива-nikefootballx-6

nike-разкрива-nikefootballx-7

nike-разкрива-nikefootballx-8

nike-разкрива-nikefootballx-9

nike-разкрива-nikefootballx-10

nike-разкрива-nikefootballx-11

nike-разкрива-nikefootballx-12

Прочетете още