GourmetKickz за Massdrop

Anonim

GourmetKickz за Massdrop 61964_1

Главният готвач наскоро създаде две невероятни произведения на изкуството за Пени Хардауей и тематизира тези обичаи с ефект на патина.

Патината е естественият ефект, който медта придобива, когато се окислява и е изложена на елементите. Работата с този красив химичен процес вдъхнови толкова много Chef, че той се свърза с Massdrop, за да може да пусне ограничена серия от подобни тематични Air Jordan 1 Mid и Nike Air Force 1.

Nike Air Force 1 в този GourmetKickz за Massdrop „Patina Pack“ е подобен на този, който получи Penny Hardaway, без няколко дребни детайла. При създаването на тази двойка в пакета е използвана изцяло бяла ниска; цялата странична стена и кутията за пръсти са боядисани с ефекта на патина, докато окото, предната част, суошът и подплатата са боядисани в метална мед, а медните точки украсяват междинната подметка.

Air Jordan 1 Mid със сигурност е открояващо се произведение на изкуството. Air Jordan 1 Mid Nouveau е използван при създаването на този чифт в пакета; патината украсява по-голямата част от горната част, а старинната медна боя се използва за блокиране на плъзгача и предния панел. Персонализираните кутии се доставят с двата чифта в опаковката, всяка от които канализира ефекта на патина.

The GourmetKickz за Massdrop “Patina Pack” пада днес на Massdrop чрез http://dro.ps.gkpatina и ще се предлага в ограничени количества, като главният готвач създава всеки чифт и ги номерира, когато напускат кухнята.

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-1

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-2

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-3

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-4

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-5

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-6

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-7

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-8

nike-air-force-1-air-jordan-1-patina-pack-9

gormetkickz-air-jordan-1-patina-pack

gormetkickz-air-jordan-1-patina-pack-2

gormetkickz-air-jordan-1-patina-pack-3

Прочетете още