Ник Йънг подписва с adidas & Rocks Yeezy 750 Boost по време на игра

Anonim

Nick Young adidas Yeezy 750 Boost Game

Ник Йънг подписа с adidas и за да е сигурен, че всички знаят за него, Swaggy P разтърси adidas Yeezy 750 Boost в снощния мач.

Kanye West заяви, че можете да разтърсите Yeezy Boosts, докато играете с топка, а Nick Young повярва Ye на думата си и в крайна сметка постави 13 точки в Yeezy 750s.

„Току-що подписах с Adidas: Добре дошли в трите ивици, Swaggy P“, каза той пред Асошиейтед прес. „И аз трябваше да вляза с някакъв стил и в общи линии това е всичко.“

„Тази вечер Yeezys получиха асистенцията за него“, пошегува се той, когато говори за първата си асистенция на Коби Брайънт.

„Трябва да направиш нещо, за да се опиташ да повдигнеш духа си, докато губиш и всичко това, и това е мястото, където намирам увереността и радостта си и се опитвам да продължа да го правя, да продължа да правя неща като тези“, каза той.

„Чувствах се добре“, каза той. „Наистина се чувствах добре на краката си. Притеснявах се за същото, но след като ги сложих и излязох там на корта, просто беше време за игра. На въпрос за страха му да не бъде наранен.

Няма планове Ник Йънг да получи своя собствена обувка с подпис като новоподписания Джеймс Хардън, но можете да очаквате Swaggy P да разтърси много ретро и не се изненадвайте, ако го видите да разтърсва повече Yeezys на корта в бъдеще.

Вижте допълнителните изображения по-долу и ни кажете какво мислите в секцията за коментари. Колко от вас биха разтърсили Yeezys, докато играят баскетбол? Може би Kanye в крайна сметка ще създаде баскетболна обувка, която всички спортисти да носят в игрите.

Nick Young adidas Yeezy 750 Boost Game

Nick Young adidas Yeezy 750 Boost Game

Nick Young adidas Yeezy 750 Boost Game

Let's goo!!

A photo posted by Nick Young (@swaggyp1) on

Прочетете още